Er du interesseret i klinisk rehabilitering til mennesker med livstruende sygdomme? Og kan du afsætte 2-5 dage? Så har du mulighed for at indgå i et rehabiliteringsforløb i REHPA Forskningsklinik. Du deltager på lige fod med forløbets deltagere (patienter og evt. pårørende).
Først og fremmest er forskningsklinikkens formål at tilbyde forskellige typer af gruppebaserede rehabiliteringsforløb til borgere fra hele landet, der har eller har haft livstruende sygdom. På nogen forløb inviteres pårørende også til at deltage.
I forskningsklinikken afprøver og udvikler vi gennem forløbene ny klinisk og forskningsbaseret viden til inspiration for de kliniske felter i kommuner og regioner.
Deltagerne er lægevisiterede. Patientrapporterede data (PRO) danner grundlag for behovsvurdering og fungerer som dialogstøtte i individuelle samtaler og til facilitering af undervisningsprocesser.
REHPA Forskningsklinik tilbyder forskellige typer af forløb knyttet til forskellige projekter. Du har mulighed for at vælge mellem de forskellige typer – alt efter din kliniske profession, praksis og behov. Et forløb omfatter typisk et indledende internatophold på 4-5 dage, efterfulgt af en hjemmeperiode fra 6-12 uger, hvor deltagerne arbejder med de mål, de har sat på internatopholdet. Forløbet afsluttes med et opfølgningsophold på typisk 2 dage. Opfølgningen kan også foregå virtuelt. Du finder oversigt over, hvilke forløb der afholdes hvornår på rehpa.dk
Send en motiveret ansøgning til klinisk leder Annette Rasmussen på mail: annette.rasmussen2@rsyd.dk
Et studieophold koster 1.250 kroner for 2 dage med én overnatning eller 2.300 kroner for 5 dage med 4 overnatninger. Der er 2 pladser pr. forløb, der tildeles efter først til mølle-princippet.
Indgår du fagligt i konkrete udviklingsprojekter med REHPA, der kræver din tilstedeværelse i forskningsklinikken, gælder ovenstående ikke.